top of page

Toepassingen

De Unimog, een veelzijdig voertuig geproduceerd door Mercedes-Benz, staat bekend om zijn indrukwekkende aanpassingsvermogen en robuustheid. Met toepassingen variërend van landbouw en bosbouw tot hulpdiensten en militair gebruik, is de Unimog een betrouwbare partner in diverse sectoren. Zijn unieke combinatie van kracht, wendbaarheid en duurzaamheid maakt hem ideaal voor talrijke uitdagende omgevingen en taken.

038_WOERTH_32909.jpg

01

Landbouw

In zijn traditionele kerncompetentie is de Unimog een echte meester. Het werkpaard kan alle transport- en veldwerkzaamheden aan.

02

Luchthaven

Dankzij de nieuwste veiligheidsvoorzieningen zijn de Unimog en Econic perfect uitgerust voor de drukte op het platform en de taxibanen.

038_WOERTH_29605.JPG
038_WOERTH_28096.jpg

03

Mobilehomes 

Laat je verbeelding de vrije loop. Of je nu in de voetsporen treedt van grote ontdekkingsreizigers of plaatsen ontdekt die nog niemand voor je heeft gevonden.

04

Constructie

Wegenbouw, rioolaanleg, boorwerkzaamheden en speciale taken, binnenstedelijke toepassingen: In de bouw tonen Unimog en Econic al hun voordelen.

Schermafbeelding 2024-06-06 112511.png
csm_HD_U_LohnunternehmenNEU_4f52adc0e5-ezgif.com-webp-to-jpg-converter.jpg

05

CONTRACTBEDRIJVEN EN DIENSTVERLENERS.

Loonbedrijven vinden in de landbouw, bosbouw en gemeentelijke dienstverlening diverse kansen op werk. Voor deze zeer gespecialiseerde activiteiten is de Unimog ideaal.

06

Energie

Overal waar maximale veiligheid onder de zwaarste omstandigheden vereist is, zijn Unimog en Zetros in hun element. Daarom spelen ze al tientallen jaren een hoofdrol in het vrachtwagenpark van de energie-industrie.

038_WOERTH_27402.jpg
bottom of page